Woorden (helpen) geven. Aan alles wat ons leven ons leven maakt. Aan wat jou bezig houdt. Woorden die jou helpen jouw unieke verhaal helder te krijgen.  Dat kan in gesprek. Ook kan ik jouw levensverhaal op papier zetten in een speciaal ontworpen boekje. Daarnaast schrijf ik gedichten.

Ik schrijf graag. Over het leven. Over mooie momenten. Over moeilijke momenten. Goed gekozen woorden raken. Ze geven ruimte om te zien wat is. Soms rauw en confronterend. Soms als aanzet tot beweging. Woorden doen ertoe.

Jouw verhaal in een uniek boekje 

Je eigen verhaal vertellen. Omdat jouw eigen verhaal helder krijgen je de mogelijkheid geeft om te zien wat was, nu is en soms ook waar je naartoe wilt. Daarmee erken je wat is en bouw je aan meer rust en vertrouwen. 

Ik ga met je in gesprek, luister, stel vragen en zet jouw unieke verhaal op papier. Je krijgt je eigen verhaal in een speciaal ontworpen boekje, dat je altijd mee kunt nemen. Symbool voor je levensverhaal dat je altijd bij je draagt. Om te lezen. En ook om dicht te doen wanneer jij dat wilt.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op via de contactknop.

Het boekje is beschikbaar vanaf 1 januari 2022.